Lån uten kredittsjekk: Våre 7 anbefalte banker

Etter vår undersøkelse var det Axo finans som ble anbefalt for de som ønsket et lån uten kredittsjekk. Her får du tilbud fra 20 forskjellige banker så sjansen for et “Ja” er størst hos Axo

 • 20 TILBUD
  10 000 - 500 000 Lånebeløp
  7,49% Rente fra
  12 - 180 Måneder Varighet
  25 Min. alder
   
   
  Annonselenke
   
  Annonselenke
  5/5 (23 Anmeldelser)
  Eff 15,9% 100000 5år Kost 40256 Tot 140256
 • LEDENDE
  5 000 - 500 000 Lånebeløp
  5,99% Rente fra
  1 - 15 Måneder Varighet
  18 Min. alder
   
   
  Annonselenke
   
  4,8/5 (3 Anmeldelser)
  Eff. rente 15,52 % 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.
 • POPULÆR
  1 000 - 20 000 Lånebeløp
  49% Rente fra
  1 - 12 Måneder Varighet
  20 Min. alder
   
   
  Annonselenke
   
  Annonselenke
  5/5 (25 Anmeldelser)
  Eff.rente 243% ved 8 000,- o/90 dager, etabl.geb. 350,-, Totalt: 9 764,-
 • 5 000 - 40 000 Lånebeløp
  8,73% Rente fra
  12 - 72 Måneder Varighet
  25 Min. alder
   
   
  Annonselenke
  nbsp;
  Annonselenke
  5/5 (12 Anmeldelser)
  Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-
 • 10 000 - 50 000 Lånebeløp
  8,73% Rente fra
  12 - 80 Måneder Varighet
  20 Min. alder
   
   
  Annonselenke
   
  Annonselenke
  5/5 (18 Anmeldelser)
  Eff. rente 25,88%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 16 595,-, totalt 41 595,-.
 • 10 000 - 75 000 Lånebeløp
  15,72% Rente fra
  12 - 80 Måneder Varighet
  25 Min. alder
   
   
  Annonselenke
   
  Annonselenke
  4/5 (18 Anmeldelser)
  Eff. rente 23,90%, 65 000,-, o/5 år, kostnad 41 850,-, totalt 106 850,-
 • 10 000 - 50 000 Lånebeløp
  9,90% Rente fra
  12 - 78 Måneder Varighet
  20 Min. alder
   
   
  Annonselenke
   
  Annonselenke
  4.5/5 (14 Anmeldelser)
  Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-
 • 10 000 - 100 000 Lånebeløp
  8,73% Rente fra
  12 - 72 Måneder Varighet
  25 Min. alder
   
   
  Annonselenke
   
  Annonselenke
  3.8/5 (16 Anmeldelser)
  Eff. rente 23,90%, 65 000,-, o/5 år, kostnad 41 850,-, totalt 106 850,-
 

Lån uten kredittsjekk

Lån uten kredittsjekk – Alt du burde vite

Det å ta opp lån har blitt en enklere og tryggere prosess igjennom årene, men i det siste har mange fundert på om det går an å ta opp lån uten kredittsjekk og sikkerhet.

I denne artikkelen skal vi gå i detalj på dette og se nærmere på om dette er mulig og hva du burde gjøre i situasjonen din.

Det er flere grunner til at folk ønsker å unngå kredittsjekk, dette kan være alt fra at de trenger prosessen til å gå som raskt som mulig, ønsker å unngå at folk ser i økonomien deres eller kanskje for å skaffe seg et lån og vet man har en mindre kredittverdighet enn det som kreves.

Men i Norge er det slik at alle banker må gjennomføre en kredittsjekk for å innvilge et lån. Dette er lovpålagt slik at ingen banker kan gjøre noe unntak.

loven er til for å beskytte privatpersoner i å ta opp lån når de ikke er i en økonomisk situasjon som er egnet for å låne penger. Banken låner ut penger, men de må ha pengene tilbake.

Derfor gjennomfører bankene en kredittsjekk for å se om du har kapasitet til å betale tilbake innen tidsrammen de ønsker. Dette gjør de ved å se på inntekten samt potensielle betalingsanmerkninger eller inkasso varsel.

Dermed er det slik at du ikke kan få lån i Norge uten kredittsjekk, selv om du ønsker å låne kun 10 000kr.

Hva er et lån uten kredittsjekk

Lån uten sikkerhet betyr at du får innvilget et lån uten at noen sjekker opp kredittverdigheten din ved å ta en kredittsjekk i Norge. Dette gjøres selv om du ønsker å låne et lite lån. Låne beløpet kan variere fra 5 000 kr til 500 000 kr totalt. Den effektive renten kan også variere fra hvilken bank du søker lån hos.

Når en kredittsjekk gjennomføres av långiver viser dette til kredittverdigheten din, inntekt, betalingsanmerkninger og inkasso varsel. Alle disse er faktorer som utgjør om du får innvilget et lån eller ikke.

Uansett hvor stort beløpet er eller hvilke type lån det skule være blir det gjennomført en kredittsjekk. Men kravene de stiller varierer, hvis du låner et mindre beløp er banken villig til å strekke seg lengre sammenlignet med et større lån.

Hvordan kan Låneguiden.no hjelpe deg

Grunnen til at vi startet opp denne nettsiden var med hensikt i å hjelpe deg i å finne et bedre lån på en enklere måte. Vi har selv søkt lån og vet at prosessen kan være knotete og vanskelig, spesielt hvis du ønsker å finne det beste lånet innen en korttidsramme.

Våre tjener er helt gratis og er tilgjengelig for alle. Vi har som mål å hjelpe så mange som vi kan på med en brukervennelig og enkel prosess som forhåpentligvis resulterer i at du finner et bedre og billiger lån. Lånene vi tilbyr rangerer fra 5 000 kr til 500 000 kr totalt. Den effektive renten varierer fra hvilken bank du søker hos så dette anbefaler vi at du sjekker grundig. Hvis du ønsker å låne penger anbefaler vi å bruke en sammenlingingstjeneste da dette gjør det enklere å velge lånet som passer deg best.

Er det mulig å få lån på dagen eller minuttet?

Når du søker om lån i dagens samfunn er vi vant med at alt skal gå raskt og enkelt, gjerne innen sekundet.

Når det kommer til lån er det ikke slik det fungerer, da banken på gjøre sin lovpålagte prosess tar det gjerne en litt over en dag for at du får betalt ut lånebeløpet. Utifra det vi har opplevd selv får du pengene vanligvis dagen etter signering.

Mange kan tro dette er treigt, men hvis du sammenligner det med det eldre systemet hvor du måtte fysisk gå til bank og vente dager på lån blir ikke dagens situasjon så ille likevel.

Så det å få lån uten kredittsjekk på dagen eller minuttet er ikke mulig i Norge.

sms lån

Det er ofte de som søker om lån som ønsker å få innvilget et lån uten kredittsjekk.

Men loven gjelder selv om det er snakk om mindre lån, så en kredittsjekk kommer man seg ikke unna. Men som sagt så er det mindre krav som stilles når du søker på et mindre lån såkalt smslån eller smålån.

Skulle det være slik at banken kunne innvilget et lån uten kredittsjekk ville det vært en stor risiko for banken og dermed har du ikke fått noe gode vilkår.

Du kan lese mere om smålån og SMS-lån på vår hjemmeside der vi går i detalj på disse typene lån.

Dette kan du gjøre hvis du har dårlig kredittverdighet

Dersom du har dårlig kredittveridighet kan det hende at din søknad om lån blir avslått, men dette betyr ikke at det er umulig for deg å søke lån. Hver lånetilbyder har forskjellige kriterier når det kommer til utlevering og godkjenning av lån. Får du avslag hos en låntilbyder har du fortsatt mulighet til å få innvilget et lån ved å søke til andre tilbydere. Med vår oversikt kan du enkelt finne de forskjellige bankene.

Hvis du ikke får innvilget lånet ditt på grunn av betalingsanmerkninger eller inkasso varsel anbefaler vi at du betaler ned disse før du søker om et nytt lån. Fortsetter man å ta opp lån uten å betale ned det første kan det fort bli dyrt da beløpene stiger med tiden.

Unngå useriøse banker

Når du skal søke lån er det viktig å holde seg til seriøse aktører. Det er sjelden det er lureri innen bank industrien her i Norge, men det har skjedd. Når vi søke lån her i långuiden var det kundeservicen vi syntes manglet hos mange aktører. Det kan være vanskelig som privatperson å kontakte et selskap hvis de ikke har nokk kunde personell.

Hvis det er noen banker som ikke tar kredittsjekk er dette en bank du burde holde deg unna da dette ikke er lovlig.

Så du burde passe deg for lokke tilbud, som lån eller andre søkeord som lån uten kredittsjekk og sikkerhet. Dette er søkeord som useriøse aktører jakter etter da dette er ikke kunder man skal eller bør promotere til.

Der vi testet bankene var på søkeordet lån på minuttet uten kredittsjekk. Dette er noe som er umulig å få til med lovverket vi har i dag. Bankene og långivere i dag er pliktet til å ta en kredittsjekk som gjør lån på minuttet uten kredittsjekk til en umulig sak.

Hva er kredittscore

Dette er et begrep vi har brukt jevnt igjennom denne artikkelen, men la oss se hva dette egentlig betyr og hvordan denne blir beregnet.

Det vi i långuiden anbefaler at du gjør er å ta en kredittsjekk på deg selv, dette koster 50kr, men da får du en god oversikt over økonomiske situasjonen din. Vi har sett mange som søker lån i dag og er usikker på hvor mye lån de har, dette kan være en farlig situasjon å komme i.

Når du har tatt kredittsjekk på deg selv kan du se på hvilke endringer du kan gjøre og tiltak slik at du kan få et bedre og mer attraktivt lån i senere tid, som for eksempel et hus lån stede for å prøve å finne lån på dagen uten kredittsjekk eller lignende løsninger.

Betalingsevne

Betalingsevne er enda et nøkkelord når det kommer til lån. Som er et ord som beskriver situasjonen din økonomisk er og kan beskrive om du er øknonoisk egnet til et lån eller ikke.

Betalingsevnen kan bedømmes på flere punkter som for eksempel inkasso varsel, betalingsanmerkninger eller inntekt.

Alle disse tre er viktige faktorer som har en påvirkning på betalingsevnen din. For at du skal få bedre vilkår på dine fremtidige lån anbefaler vi å unngå sene innbetalinger, aktive betalingsanmerkninger og store svingninger i økonomien.

Betalingsevnen og kredittscoren din er som en forsikring for deg og banken som forteller om du er egnet til et lån eller ikke.

Slik forbedrer du betalingsevnen og kredittscoren

Dersom du har tatt en kredittsjekk på deg selv eller har et system på regningene dine er du et godt steg i riktig retning.

Likevel om du har mye lån er det alltid en løsning på å betale ned lånet hvordan du skal gjøre dette skal vi gå nærmere inn på nå.

Det første steget er å start å nedbetale lånet, det lønner seg å starte med lånet som har høyest rente da denne øker mest.

Den andre er å holde seg til betalingsfrister, hvis du ikke har nokk inntekt i øyeblikket til å dekke alle er det forståelig at du ikke kan betale alle innen fristen, men da må du prioritere høy rente låne og sett av så mye penger du kan til å betale ned disse.

Det tredje er å refinansiere låne ditt, dette kan være et lurt steg for noen da det kan være en måte å få en bedre oversikt da du kan få alle lånene på et sted. Hvis du samler alt på et sted er det også mulighet å få bedre vilkår og renter på alle lånene samlet.

Det fjerde er å tjene penger, hvis du har mye liggende rundt i huset kan dette være en form for inntekt. Hvis du har sett på luksusfellen er dette noe mangle sliter med, men det er også et viktig steg. Hvis du ikke har mulighet til å tjene nokk er det viktig å begynne å se på utgiftene.

Hvor kan du spare og hvor mye kan du spare. Det å eie en bil er luksus og det koster mye, dette er et steg mange må ta da det er mye å spare i å selge bilen. Både på inntekt av salget, men også sparingen fra å slippe å betale forsikring og skader.

Så du burde få en oversikt over lånene, lag en plan på hvordan og hva du skal gjøre for å betale lånene, muligens samle alle til et lån eller betal ned det høyeste rente lånet. Dette er noen av stegene du kan ta for å betale tilbake lånene du allerede har og en måte du kan forbedre kredittscoren din hvis denne er for lav til å få noen godkjente lån.

Hvilket lån burde du søke på

Uansett om du ønsker et smålån uten kredittsjekk eller lån uten kredittvurdering, er det kun forbrukslån som ligner på disse. Vi har sett mange kommet til oss å spurt om lån på minuttet uten kredittsjekk, men det er slik at dette ikke finnes. Jeg håpe du har fått åpnet øynene for dette igjennom artikkelen og har lært forskjellen på de ulike låne typene og hva du burde gjøre for å forbedre både betalingsevnen og kredittscoren din.

Lån som e dette er noe vi ikke anbefaler da mindre lån har ofte dårligere vilkår, hvis man ikke betaler disse lånene innen tidsrammen kan det fort bli dyrt. Skal du finne et bra lån i dagens marked er det viktig at du ser nøye på alle långiverne å sammenligner vilkårene, rentene og betingelsene de setter til deg.

Det er viktig å lese igjennom avtalen du inngår i og forstår rammene som blir satt slik at du kan forbedre deg på hva du har i vente og hva du må gjøre for å betale tilbake lånet.

Vi i långuiden er her for å hjelpe deg i å finne de rimelige lånene med de beste betingelsene. Vi har vi hjalp deg med det du trengte da du søkte lån uten kredittsjekk i dag. Hvis du er interessert i å lære mer om lån uten kredittsjekk eller lån uten kredittverdighet er det bare å se nærmere på hjemmeside så er jeg sikker på at du finner den hjelpen du trenger.