Axo finans : Les dette før du søker i 2020 (Anmeldelse)

Om Axo Finans

axo finans

Axo Finans er en av de ledende utlåns-partner som hjelper kunder til å få de beste betingelsene på forbrukslån som refinansiering. Det er ikke Axo selv som låner ut, men som jobber tett opp mot andre aktører for å finne fram til de beste løsningene. Det er kun denne måten de tjener penger på, og som gjør at du kan løse utfordringene raskere og mer smidig. Spørsmålet som dukker opp er om man ikke kan klare dette selv, eller om man virkelig trenger en finans-agent for dette formålet.

Her har vi satt opp noen punkt i en anmeldelse som kanskje kan forklare deg hvorfor Axo Finans er det man trenger for å få til en bedre løsning.

SØK LÅN MED AXO→

Hva kan Axo Finans gjøre for deg?

Axo Finans vil aldri levere ut pengene til deg direkte, og dessuten gjør de et grundig forarbeid sammen med sine faste samarbeidspartnere. Det er lån mellom 10 000 kroner opp til en halv million kroner de forhandler om. Trenger man å refinansiere lån er løpetiden opp til 15 år. Axo Finans jobber alltid for å gi best mulig rente på lån, og derfor går søknaden gjennom til alle partnerne som enten kan avskrive eller godkjenne den.

I og med at bankene er interessert i å gi deg lån (det er det de lever av), så vil betingelsene bli bedre og bedre. Derfor er det lurt å bruke Axo Finans i stedet for å søke på egen hånd. Konkurransen fører til at renter og gebyr presses nedover. De vet også på hvilke tangenter man skal trykke på for å få utbetalt lånet i en krevende situasjon.

Hvordan søker man hos Axo Finans?

Det er ikke så vanskelig å søke på lån hos Axo Finans. Søknaden går gjennom digitalt, så det er to ting som kreves, en datamaskin, eventuelt mobil og en BankID. Dette er for at søknaden skal kunne sendes og at an får verifisert deg som person.

Søknaden blir behandlet av en rekke banker og utlånere, som for eksempel Santander, Komplett Bank, Nordea Direct og 17 andre. Elektroniske søknader er svært hurtige, og vil bli sendt over det sekund man trykker på knappen. Byråkrati og papirmølle er noe folk helst vil unngå.

Det hele sendes direkte fra Axo Finans sin nettside, og Axo tar ingenting for dette. Tjenesten er gratis og søknadene uforpliktende. Selv om vi oppmuntrer alle om å tenke gjennom alle finansielle krumspring, er digitale søknader fort evaluert og kan til og med gi svar samme dag, litt avhengig av når den sendes inn. Arbeiderne har vanlig arbeidstid. Av egen erfaring fikk vi svaret tidlig neste dag da vi sendte søknaden inn kl. 1645 onsdag 12. februar.

SØK LÅN MED AXO→

Lånemuligheter med Axo Finans

Axo Finans hjelper til med lån uten sikkerhet. Dette er altså ikke ordinære banklån der det ofte kreves at du eier en flott bolig. De aller fleste har ikke en slik livssituasjon. Axo Finans tar en liten andel for å gi hjelp til folk uten sikkerhet, selv om dette fører til litt høyere rente.

Det er spesielt forbrukslån som tilbys gjennom denne finansagenten, forbrukslån som varierer mellom 10 000 kroner og 500 000 kroner. Det er ulike årsaker til hvor mye man vil låne, og noen av de mest vanlige grunnene folk oppgir er det ønske om ferietur, ny bil, sportsutstyr til barna og en ekstra buffer. Andre oppgir at de trenger å refinansiere. Her må lånekunden kunne vise til lån som de vil samle inn i et større.

Fordeler med Axo Finans?

Lån på dagen

Hvordan kan man vurdere Axo Finans opp mot andre. En faktor er å se på tilbakemeldingene folk har gitt, noe man kan undersøke på Trustpilot, en nettside for brukeropplevelser og erfaringer. Det andre er å se på bedriftens tilbud i forhold til andre aktører.

Slik vi ser det er det noen helt essensielle fordeler med Axo Finans i forhold til andre. Det første er deres lange erfaring. Axo Finans har drevet på som finansiell konsulentselskap og agent i over 30 år. De har vokst seg store via Norge og ut over til Skandinavia. Lang erfaring betyr at de kan sammenligne lån fra de tryggeste aktørene for kunder og privatpersoner.

Det er 20 utlånere som kjemper om kundene, og dette gjør at de er nødt til å fire på kravene for å gi deg lån. Det er ikke sikkert du hadde klart dette selv, og dermed gi en løsning til en oppgave du har foran deg. Plutselige sprukne rør i kloakken er noe man vil få ordnet opp fort. Ødelagt toppakning er også en slik situasjon.

Dessuten kan Axo Finans skaffe boliglån gjennom kausjonist dersom det er ønskelig. Det er noen krav til slike innvilgelser, slik som gjeldsgrad, inntekt, lånesum, andel av verdi også videre.

SØK LÅN MED AXO→

Hvem kan søke hos Axo Finans

De som kan søke hos Axo Finans må oppfylle noen enkle krav. Det er fordi man skal være sikre på at man gir lån til forsvarlige individer som har den økonomiske styrken til å håndtere det. Dette er krav som:

  • Søker må ha fylt 25 år
  • Inntekt må være minst 200 000 kr/år
  • Ingen pågående inkassosaker

Axo Finans søker lån til ansvarlige voksne som har behov for en ryddigere hverdag. Det er trygt å vite når man skal øke gjeldsgraden for å skaffe seg et pusterom og en ny sjanse.